Thuis

Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.

China Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd. certificaten
Хорошее качество, быстрая отгрузка и очень активный поставщик. Благодарим Вас за поддержку!

—— Bruno henrique

Grote ervaring. Verheug me op voortdurende zaken met dit bedrijf

—— Kampioen Segundo

J'aiobtenu après le soutien des ventes aussi et je suis très satisfait

—— Tulasiramreddy

Dank u zeer voor het verstrekken van een hoogst professioneel en betrouwbaar product en een snelle levertijd! Wij zijn zeer tevreden met de goederen en zullen absoluut met een andere orde terugkomen!

—— Marco Apodaca

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.

Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : TOPLED
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 10 Million-50 Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%
certification: ISO9001
Product Certifications: CE, RoHS, CCC
Patents: An outdoor SMD epoxy resin LED lamp with processing method

ShenZhentopled Optotech Co., Ltd, (hierin na vraag TOPLED), gestationeerd in Bao'an-District, Shenzhen, China, is een professionele geleide die fabrikant in Mei 2006, met een geregistreerd kapitaal van het gebied van de de metersfabriek van RMB51 miljoen 14.000 vierkante wordt gevestigd. De zaken van TOPLED behandelen binnen en openlucht geleide vertoning, leidden gordijn, LEIDENE componenten, LEIDENE multimedia die het scherm, stadionvertoning, weg adverteren en het teken van het vervoers het veranderlijke bericht, van de huurvertoning, binnen en openlucht geleide is aansteken enz. TOPLED een high-tech bedrijf die zich in het LEIDENE onderzoeken, productie, marketing en de techniekdienst specialiseren klanten de diensten van uitstekende kwaliteit aan te bieden.

 

Als nationale gekwalificeerde hoge en nieuwe onderneming op technologie gebaseerd, heeft TOPLED nationale CCC en de internationale goedkeuring van Ce, van CQC, FCC en Rohs-, overgegaan en strikt aan de kwaliteitssysteem van ISO 9001(2000) internationaal en van het het milieusysteem van ISO 14000(1996) vereiste voldaan. Bovendien, TOPLED heeft meer dan 23 octrooien van LEIDENE vertoning. Met jaren van ontwikkeling, heeft TOPLED met de meest geavanceerde automatische vervaardigingsapparaten van LEIDENE producten uitgerust. Tot dusver, zijn de producten van TOPLED over de hele wereld gebracht in meer dan 35 landen, samen met ons betrouwbaar prestaties en lof van klanten.

 

TOPLED hangt onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling, ononderbroken innovatie om de uitvoerige capaciteiten van de analyse van de cliëntenvraag te verbeteren, projectontwerp, productontwikkeling en de professionele diensten aan. Onze producten genieten van een goede reputatie in de geleide markt en klanten in binnenlands. Wij hebben met succes geleid beeldschermsysteem en verlichtingssysteem tot vele projecten, zoals 2010 Shanghai Expo, de Aziatische Spelen van Guangzhou van 2010, de studio van TV van Phoenix, het Burgervierkant van Shenzhen, het Vierkant van Shenzhen SEG, Guangzhou-Station, Reusachtige de Kleureneieren van Shanghai Wujiaochang, het Internationale Gymnastiek- Centrum enz. van Shanghai verstrekt. Sinds zijn onderneming, heeft TOPLED meer dan 1.000 projecten, vooral in de onroerende goederenindustrie, zoals Polyreal estate, Evergrande Real Estate, Powerlong Real Estate, Vanke Real Estate, Bezit het Overzee van China voltooid, wordt enz. TOPLED gezien als de beste ontwerper en de aannemer in LEIDEN gordijnproject met rijke ervaring.

Contactgegevens
Shenzhen TOPLED Optotech Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Stephanie

Tel.: 0086-180 9899 2369

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)